BSO Inspectierapporten

Inspectierapporten

Kindercentrum Joy staat in het Landelijk Register Kinderopvang geregistreerd. Dit heeft plaats gevonden na een inspectie door de GGD en een positieve beschikking van de gemeente. De Gemeente Zwolle is verantwoordelijk voor toezicht op en handhaving van de kwaliteit van de geregistreerde kinderopvangvoorzieningen. Het toezicht is toegewezen aan de GGD als gemeentelijke gezondheidsdienst.

Elk jaar voert de Regionale GGD een inspectie uit wat uiteindelijk resulteert in een Inspectierapport welke inzicht geeft in de mate waarin de kinderopvang voldoet aan de wettelijke richtlijnen en verplichtingen.

Binnen Joy zijn wij van mening dat er naast deze zaken er een meerwaarde moet zijn binnen de opvang. Deze meerwaarde kunt u vanzelfsprekend vrijblijvend komen ervaren. U bent van harte welkom op een van onze vestigingen. Hiervoor dient u wel eerst een afspraak te maken.

Kindercentrum Joy voldoet aan de eisen en gestelde normen. Om u meer inzicht te geven in de kwaliteit van onze opvang kunt u hier alvast de inspectierapporten van beide vestigingen downloaden.

Mocht u hierna vragen en/of opmerkingen hebben vernemen wij dat graag van u. Wij staan u graag te woord.

BSO Joy Holtenbroek GDD inspectierapport - jaarlijks onderzoek 14-11-17